Om NTU - Norsk Tattoo Union

Go to content

Main menu:

Om NTU

Norsk Tattoo Union
Norsk Tattoo Union er en bransjeorganisasjon registrert som ideell forening med hensikt om å arbeide for bransjens beste og for kundenes trygghet. Foreningen ble startet i 1994 som NFPT, Norges Forening for Proffesjonelle Tatovører. I 2009 fikk vi nytt navn, nytt styre og en informativ nettside.

Foreningens mål er å skape bedre samarbeid blandt tatovører, kunder og myndigheter, ved å formidle kunnskaper og informasjon mellom partene.

Å være medlem i NTU fungerer IKKE som et kunstnerlig kvalitetsstempel, men derimot plikter medlemmer seg til å følge de retningslinjer og vedtekter NTU mener er nødvendige for å skape trygghet for kunden, for tatovøren og for bransjens beste.

Bli medlem!
Har du jobbet som tatovør i ett år, er registrert i Brønnøysundregistrene og arbeider i et lokale godkjent av kommunelegen? Eller er du lærling, og har jobbet minimum 1 år i et godkjent tattoo studio? Vil du bli medlem av NTU? Send en e-post til post@norsktattoounion.org for mer informasjon.Du må kunne fremvise godkjenning fra kommunen at studioet du jobber i er i henhold til forskrift for å kunne bli medlem. Kontigent for tatovør er 2000,- pr år, for lærling er kontigenten 1000,- pr år. Medlemskap er personlig, ikke per studio.

Kurs og skoler
Norsk Tattoo Union tar avstand fra kurs/skoler der man kan får lære seg å tatovere. Et kurs som varer noen måneder er ikke lang nok tid for å lære å tatovere. Det finnes ingen offentlig godkjent skole/kurs for tatovering. Riktig måte er å få en læreplass hos en tatovør.
 
Copyright 2017. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu