Gå til innhold
Lærlingbok
Nå har vi endelig fått ferdig vår bok om læretid. Dette er IKKE en bok du kan kjøpe for å lære deg å tatovere, denne er kun et hjelpemiddel på veien i læretiden som man gjennomføre i et seriøst studio. Den vil gi tips og råd om hva du burde få lære i læretiden, hvor mange timer som bør brukes og informasjon om regelverk og krav, men den vil ikke gi inngående informasjon om selve tatoveringsdelen. Alle våre medlemmer får denne boken gratis. Driver du et godkjent studio har du mulighet til å kjøpe boken for kun 350,-. Du får ikke kjøpt boken hvis du ikke jobber i et studio, driver ulovlig hjemme eller bare vil lære deg selv. Dette er en bok for læretid og et samarbeid mellom læremester og lærling.

 1 stk
 2 stk
Vi bekrefter at vi har godkjenning av studioet
Bestill ditt eksemplar av boken her.
Boken koster 350,- + porto.

Du må drive et studio som er godkjent av lokale myndigheter for å få kjøpe boken. Vi kommer til å sjekke med myndighetene hvis vi er usikker på om det foreligger en godkjenning eller ikke.

Du får ikke kjøpt boken hvis du ikke jobber i et studio, driver ulovlig hjemme eller bare vil lære deg selv. Dette er en bok for læretid og et samarbeid mellom læremester og lærling.

Har du spørsmål om læreboka kan du sende oss en mail: kari@norsktattoounion.org
Norsk Tattoounion
Org.nr: 976879856
E-post: post(a)norsktattoounion.org
Tlf: 46299982
Postadresse: Norsk Tattoounion
c/o Kari Kjelskau. Edv Griegs alle 14, 0479 Oslo
Tilbake til innholdet